TegnekursBanner
 

Nybegynnerkurs i tegning

Er du interessert i tegning? Lurer du på hvor du skal starte? Er du helt nybegynner og nermest aldri holdt en blyant? Eller er du en som har tegnet en stund, men som er ute etter å fordype seg mer inn i tegning?

Da har du kommet til rett sted! 

 
blyant

Alle ting som er i verden er bygget opp av grunnformer. Ved å forstå disse formene og hvordan de er bygget opp vil vi kunne konstruere ting på papiret. Selv om du tegner noe fra hukommelsen eller fra virkeligheten, vil du etter dette kurset. Ha en helt ny forståelse for hvordan verden er bygget opp. Du vil kunne se ting i linjer og som enkle former.

Tegning er like mye forståelse for hva du skal tegne, som det er å kunne tegne det ned. Vi kommer til å jobe med grunnformene. Vi skal kunne forstå hvordan disse formene er satt sammen og hvordan de forholder seg til rom i perspektiv. Senere kommer vi til å se hvordan de kan kombineres for å tegne alle mulige ting. Om du skal tegne ett menneske eller en bil, så er prinsippene de samme. 

 
 
 

Analytisk tegning er en analyserende måte å tegne på. Ved hjelp av forståelsen av form i rom, vil man kunne bryte ned gjenstander til de enkleste formene. For så å bygge de opp igjen. Man kan nesten se på det som å bygge et hus. 

Vi kommer til å se litt på hvordan man kan holde en blyant og hvordan man kan bruke blyanten. Vi skal se litt på linjebruk og linjekvalitet. 

Etter du er ferdig med dette kurset vil du ha en bedre forståelse for hvordan du kan tegne. Du kommer til å få et verktøy som kan bygges på i fremtiden. Det gjelder bare å tegne og øve! 

Så hvis du er som meg og elsker å skape, så er dette noe for deg! 

Her har jeg brukt teknikkene jeg har pratet om for å konstruere dette portrettet.

Her har jeg brukt teknikkene jeg har pratet om for å konstruere dette portrettet.

 

Dette må du ha med av utstyr.

A4 eller A3 tegneblokk, Blyanter (helst HB, B, B2, B4, eller noe tilsvarende), Trykkblyant går også, Blyantspisser, Viskelær


Kurset varer i to dager. Fra lørdag 14. til Søndag 15. Juni.

Klokken 10.00 til 16.00 begge dagene.

 

Møllergata 4, 0179 Oslo

 

Påmelding

Tegnekurs for nybegynnere. Lørdag 14. til søndag 15. Juni. Trykk på knappen under for å bli sendt til påmeldingssiden og for betaling. 

Er det noe du lurer på?

Da er det bare å sende meg en melding i feltet til høyre. Marker emnet med: TEGNEKURS. 

Jeg er også å få tak i på telefon.

tlf. 97425303


Discount Code:

Pris: kr 3000,-

Navn *
Navn