TegnekursBanner
 

Nybegynnerkurs i tegning

Er du interessert i tegning? Lurer du på hvor du skal starte? Er du helt nybegynner og nermest aldri holdt en blyant? Eller er du en som har tegnet en stund, men som er ute etter å fordype seg mer inn i tegning?

Da har du kommet til rett sted! 

 
blyant

Alt rundt oss i verden er bygget opp av grunnformer. Ved å forstå disse formene og hvordan de er bygget opp, vil du kunne konstruere ting på papiret. Selv om du tegner noe fra hukommelsen eller fra virkeligheten, vil du etter dette kurset. ha en helt ny forståelse for hvordan verden er bygget opp. Du vil kunne se ting i linjer og som enkle former.

Tegning er like mye forståelse for hva du skal tegne, som det er å kunne tegne det ned. Vi kommer til å jobe med grunnformene. Vi skal kunne forstå hvordan disse formene er satt sammen og hvordan de forholder seg til rom i perspektiv. Senere kommer vi til å se hvordan de kan kombineres for å tegne alle mulige ting. Om du skal tegne ett menneske eller en bil, så er prinsippene de samme. 

 
 
 

Analytisk tegning er en analyserende måte å tegne på. Ved hjelp av forståelsen av form i rom, bryter du ned gjenstander til sine enkleste formene. For så å bygge de opp igjen. Det er nesten som å bygge hus. 

Vi skal se på hvordan holde en blyant og hvordan bruke blyanten. Vi skal se på linjebruk og linjekvalitet. 

Etter kurset vil du ha en bedre forståelse for hvordan du kan tegne. Du kommer til å få verktøy som kan bygges på videre. Det gjelder bare å tegne og øve! 

 

Så hvis du som meg at du elsker å skape, så er dette kurset for deg! 

Jeg har brukt disse teknikkene til å konstruere dette portrettet.

Jeg har brukt disse teknikkene til å konstruere dette portrettet.

 

Dette må du ha med av utstyr.

A4 eller A3 tegneblokk, Blyanter (helst HB, B, B2, B4, eller noe tilsvarende), Trykkblyant går også, Blyantspisser, Viskelær


Kurs fra lørdag 14. til søndag 15. Juni.

Klokken 10.00 til 16.00 begge dagene.

Møllergata 4, 0179 Oslo

Axelsons Body Work School

 

Påmelding

Tegnekurs for nybegynnere. Lørdag 14. til søndag 15. Juni. Trykk på knappen under for å bli sendt til påmeldingssiden og for betaling. 

Discount Code:

Pris: kr 3000,-

Det er 20 plasser i kurset.

 

Kurs fra lørdag 28. til søndag 29. Juni.

Klokken 12.00 til 18.00 begge dagene.

Maridalsveien 153b, 0461 Oslo

Sagene Lunchbar

 

Påmelding

Tegnekurs for nybegynnere. Lørdag 28. til søndag 29. Juni. Trykk på knappen under for å bli sendt til påmeldingssiden og for betaling. 

Discount Code:

Pris: kr 3000,-

Det er 10 plasser i kurset.


Navn *
Navn

Er det noe du lurer på?

Da er det bare å sende meg en melding i feltet til høyre. Marker emnet med: TEGNEKURS. 

Jeg er også å få tak i på telefon.

tlf. 97425303